Skip to content

Over ons

Bij MBM sports geloven wij dat body en mind altijd met elkaar in verbinding staan. Lichaam en geest kunnen elkaar ontmoedigen en stimuleren en hebben invloed op de balans in je leven. Die balans zorgt ervoor dat je beter presteert, dat je geniet, kortom, lekker in je vel zit! Om dat te bereiken is het belangrijk om je lichaam en je geest goed te verzorgen en te trainen. Wij begeleiden je daarbij.

YOUR BODY, YOUR MIND, YOUR LIFE

Professionele begeleiding

Je krijgt professionele en persoonlijke begeleiding van onze trainers. Gemiddeld trainen onze klanten twee keer per week maar dat kan je zelf naar wens indelen. De trainingen worden een waardevolle investering in je dagelijks leven! De vernieuwende trainingsmethodes die we gebruiken bieden een grote garantie voor het snel en blijvend behalen van jouw specifieke doelen.
Wat je ervoor terug krijgt? Een fit, krachtig en zelfverzekerd bestaan!

Voor iedereen

Bij MBM Sports kun je terecht voor Personal Training, Bootcamp en Small Group Training. De trainingen worden op de site allemaal beschreven en zijn toegankelijk voor jong en oud, in groepsverband of 1 op 1. In het rooster staat aangegeven wanneer en waar de groepslessen worden gegeven.
Je bent natuurlijk altijd welkom om een proefles mee te doen! Bekijk in het rooster wat jou schikt. Mocht je een individuele afspraak willen maken dan kan je contact opnemen met een van onze trainers.

Team

Matthijs van Dalen

Ik ben Matthijs van Dalen, eigenaar en trainer bij MBM Sports: Martial Arts, Body & Mind. Vechtsporten (Martial Arts) zijn al mijn hele leven mijn grote passie. Vooral ook om wat het met je lichaam en geest doet. Op mijn zesde jaar begon ik met judo en behaalde op latere leeftijd mijn zwarte band. Judo deed ik met veel plezier en ik heb lange tijd als wedstrijdjudoka wekelijks op de mat gestaan.

Op mijn tiende startte ik met jiu jitsu en kickboksen. Al snel ging ik naast mijn vechtsporttraining ook dagelijks aan mijn fysiek werken. Trainen en training geven, mensen helpen om mentaal en fysiek te groeien werd mijn lust en mijn leven.

Het was daarom vanzelfsprekend dat ik daar mijn werk zou maken en begon een opleiding bij het CIOS. Ik specialiseerde me in fitness, werkte bij verschillende Sport- en Health centra. Naast het CIOS heb ik verschillende opleidingen succesvol afgerond bij o.a. Fysio Physics, Overload worldwide, LAPT, AALO Fitness.

Rond mijn 18e jaar kreeg ik Pfeiffer en hierdoor kon ik niet meer zo hard trainen als ik wilde en kostten school en sport me te veel energie. Ik was niet meer de fitte jongen die ik was. De huisarts zei dat ik even rustig aan moest doen en dat dit met een paar weken wel weer goed zou komen. Dit duurde uiteindelijk een jaar. Als ik toen had geweten dat het zo’n aanslag kan zijn op je lichaam en geest had ik er meer aan gedaan om snel beter te worden met behulp van alternatieve geneeskunde. Dit motiveert mij ook nu nog dagelijks om mensen te begeleiden en hen met mijn netwerk van specialisten sneller van ziekte of blessures af te helpen en weer te bouwen aan een fit en gezond bestaan.

MIJN BEDRIJF: MARTIAL ARTS, BODY & MIND

MARTIAL ARTS

Boksen en kickboksen zijn een fantastische manier om aan je fitheid te werken. Je werkt aan diverse facetten zoals kracht, uithoudingsvermogen en stabiliteit en het vergroot je zelfvertrouwen en weerbaarheid. In onze groepen zie ik deelnemers op deze vlakken erg groeien en vooral in de één op één trainingen heb ik met mensen mooie resultaten geboekt. Voor de een is het vooral een fysieke training, maar voor de ander is ook de mentale kant erg belangrijk.

BODY & MIND

Voor mij is een gezond lichaam erg belangrijk. Ik voel me fit en sterk, hierdoor kan ik beter functioneren in mijn bedrijf en kan ik meer genieten van het leven. Ook om vermoeidheid en blessures te voorkomen zorg ik goed voor mijn lichaam, o.a. door goed te trainen maar ook door goede voeding. Regelmatig laat ik me masseren en ga ik naar de sauna, om mijn lichaam en geest in balans te houden. Ik train veel ondernemers en ook zij merken dat zij door aan hun fysiek te werken beter kunnen functioneren in hun bedrijf en meer genieten van hun gezin en vrije tijd.

Daniël van Dalen

Ik ben Daniël van Dalen en geef bootcamp trainingen en personal training bij MBM Sports. Al van jongs af aan is sport een belangrijk onderdeel van mijn leven. Rond mijn 7e jaar ben ik op judo gegaan en ruim 25 jaar later is dit nog steeds een van mijn passies.

Ik verzorgde de lessen voor de kinderen en de wedstrijdtraining bij Judo Duurstede en stond regelmatig als coach langs de tatami/judomat. Om fysiek op mijn best te zijn doe ik aan krachttraining, bootcamp en crossfit.

Tijdens mijn opleiding Sport en Bewegen te Utrecht heb ik diverse sporten beoefend en ben ik o.a. opgeleid tot judotrainer en snowboardinstructeur. Naast het geven van trainingen ben ik tevens werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs op CBS Coolsma. Mijn droom is om mijn liefde voor sport over te kunnen dragen en te combineren met het lesgeven in het primair onderwijs.
Mijn doel is om het beste uit mezelf te halen en het beste te halen uit de mensen die ik train.