Partners

 
im bk
Het Tenniscenter in Doorn vormt ook de thuisbasis voor toptennismbmsportssite FotorBK Tennis Academy van voormalig Davis Cup captain Tjerk Bogtstra en oud-tennisprof Tom Kempers. In de toptennis is fysieke training niet weg te denken. Sinds 2014 verzorgt MBM Sports elke dag de fysieke trainingen voor de jonge toptalenten van BK Tennis Academy. Er wordt hard getraind op onder andere snelheid, kracht en behendigheid. MBM Sports is al jaren onze vaste fysieke partner. MBM Coaching geeft de trainingen naast de tennisbaan. Met veel passie zorgen zij voor geweldige trainingen met ook nog een hoog "gaaf" gehalte.
 
 
logo e1433761764197
 
Paramedisch Instituut “De Midden-Hoeve” is een centrum gespecialiseerd in sportblessures en wervelkolom klachten.
 
 
 
TH Heuvelrug 1 Fotor
 
Tennis- & Businesscenter Heuvelrug: een ‘state of the art’ sport- en vergadercomplex waar bedrijfsleven en sport elkaar ontmoeten.
 
 
 
Universal Kenpo Federation
 
 De eerste Nederlandse UKF (Universal Kenpo Federation) school is gevestigd in Doorn in het prachtige Tenniscentrum Utrechtse Heuvelrug. Wekelijks wordt hier getraind in het close combat systeem van zelfprotectie. Daarbij komen alle situaties vanuit het dagelijks leven aan bod. Naast de fysieke training is veel tijd ingericht voor coaching op mentaal vlak.
 
 
 
 

facebook linkedin instagram