Skip to content

Personal Training

BEWUSTER LEVEN, BEWUSTER TRAINEN

  • op een goede en effectieve manier trainen met jouw eigen personal trainer
  • programmering en planning naar wat nodig is om jouw doelen te behalen
  • onbeperkt groepstrainingen en vrij trainen met persoonlijk schema
  • voedingsadvies

‘FOR AN ULTIMATE FIT AND STRONGER BODY & MIND’

Personal training bij MBM Sports is voor elk niveau en voor alle leeftijden, van beginnend sporter tot top sporter. Het is voor iedereen die fitter wil worden en wil groeien op zowel fysiek als mentaal vlak.

MBM: Martial-arts, Body & Mind

Samen gaan we ontdekken wat jouw ideale en meest effectieve manier is om te trainen. We kijken samen hoe we het trainen het meest ideaal kunnen inpassen in jouw drukke leven. MBM Sports staat voor een duurzame aanpak, voor een fitter en sterker lichaam en geest.

Onze wens is dat iedereen leert om lichaam en geest te controleren. We bieden goed doordachte, op maat gemaakte trainingen aan. We gebruiken geen apparaten met een beperkte bewegingsuitslag, maar gaan uit van de gedachte dat je belangrijke, functionele bewegingspatronen leert die je op allerlei manieren kunt toepassen. Daarnaast kijken we samen welke tools voor jou nodig zijn om mentaal te groeien en sterk te worden.

Tijden

Samen maken we een persoonlijke planning. Trainingen zijn mogelijk tussen 7:00 en 22:00 van maandag tot vrijdag en in het weekend tussen 9:00 en 17:00.

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.