Testimonials

Casper Bonapart

Mijn naam is Casper Bonapart en ik ben 20 jaar oud. Ik ben professioneel tennisser en behoor momenteel tot de beste 35 tennissers van Nederland. Na een paar jaar zoeken naar een goede trainer heeft de Tennis Academy waar ik train Matthijs aangenomen. De afgelopen jaren heb ik vijf keer per week training gehad van Matthijs om me op fysiek vlak zo veel mogelijk te verbeteren. Een aantal dingen vielen mij eigenlijk direct op. Matthijs geeft elke dag training met ongekende passie, enthousiasme en positiviteit. Dit in combinatie met een gedrevenheid om zichzelf en ons elke dag te verbeteren, maken hem een geweldige trainer. Toen Matthijs begon met training geven aan ons, wist hij eigenlijk niet veel van tennis af. Binnen een week stond hij zelf met een racket op de baan en heeft hij zelfs les genomen om te ervaren wat er allemaal bij komt kijken. Bovendien kwam hij vaak even de baan op als wij aan het tennissen waren en leerde hij van de spelers en tennistrainers razendsnel hoe het spel in elkaar steekt.

Lees meer: Casper Bonapart

Tjerk Bogtstra

Ik ken Matthijs reeds 3 jaar. Wij zijn als tennisacademy met Matthijs gaan werken, omdat ik merkte toen ik zelf met hem trainde, dat Matthijs een bevlogen trainer en een enthousiaste persoonlijkheid is met verstand van zaken. Bij onze conditietrainingen voor onze tennissers ligt de lat wat betreft niveau hoog aangezien wij dagelijks met topsport bezig zijn.

Naast het tennissen zelf is het fysieke onderdeel daarin van groot belang. Matthijs is goed in staat met verschillende leeftijden, persoonlijkheden en niveaus te werken, zowel individueel als klassikaal. Wat mij verder aanspreekt aan Matthijs is dat hij heel graag met zijn werk bezig is en altijd zoekende is naar verbetering.

Lees meer: Tjerk Bogtstra

Julyette Steur

Mijn naam is Julyette Steur en ik ben professioneel tennisser. Ik beoefen deze sport al meer dan tien jaar en aangezien het fysieke gedeelte een van de meest belangrijke factoren is, heb ik al heel wat fitnesslessen en –trainers over de hele wereld gezien. Wat Matthijs als trainer zo bijzonder maakt, is makkelijk in een woord te omschrijven; passie.

Als ik een pijntje heb opgelopen tijdens een wedstrijd, maakt Matthijs onmiddellijk de spieren los, plaatst tape waar nodig en weet bovendien te vertellen hoe ik deze pijn kan verhelpen of voorkomen. Even een extra uurtje inplannen om sterker te worden? Geen probleem voor Matthijs, doet hij graag en altijd met een brede glimlach. Het woordje “nee” komt in zijn woordenboek namelijk niet voor.

Lees meer: Julyette Steur

Jet van der Hoeven

Door een nekdissectie na de geboorte van mijn zoontje ben ik twee jaar uit de running geweest en heb ik niet kunnen sporten. Mijn zelfvertrouwen was weg en energie level zwaar beneden peil. Ik had dagelijks last van neurologische klachten en was heel snel moe. Toen wij eind 2015 naar de Utrechtse Heuvelrug verhuisden hoorde ik snel zeer positieve verhalen over MBM Sports. Ik werd direct terug gebeld door Matthijs van Dalen en na advies van hem besloot ik me in te schrijven voor deLadies Bootcamp op woensdag ochtend en het UKF Kenpo op vrijdagavond.

Lees meer: Jet van der Hoeven

Willeke Bakker

Een betere conditie, sportspecifiek trainen, een betere balans, meer power, meer zelfvertrouwen ……. hoe fijn is dat?!
Voor mij niet alleen ambitieuze wensen die ik via de site aan MBM Sports stuurde maar nu na een paar maanden trainen ook echt gerealiseerd! Geïnspireerd door de visie van MBM Sports ben ik gestart met Personal Training in combinatie met Bootcamp. Ik merkte dat ik op de tennisbaan conditie, power en balans tekort kwam. Dit ging ten koste van mijn tennisprestaties.

Lees meer: Willeke Bakker

Marret Roefs

Ongeveer twee jaar geleden deed ik voor het eerst mee met bootcamp in het Doornse Gat bij MBM Sports. Hoewel ik het echt pittig vond (spierpijn!), was ik ook meteen ‘verkocht’. Buiten trainen is eigenlijk altijd lekker, ongeacht het weer. En juist omdat je elke training flink aan de bak mag, heb je achteraf een enorm goed gevoel over je prestatie.

Lees meer: Marret Roefs